donderdag 29 november 2018

Spannende dagen in onze klas!

Het thema 'herfst' eindigden we door nog enkele dagen over de 'regen en regendruppels' te leren. We maakten zelf regendruppels, plassen, en experimenteerden met druppeltellers.
Tijdens de voorleesweek kregen we enkele vertellers op bezoek uit het 6de leerjaar. Super tof!
Deze week werd het wel echt hoog tijd dat we gingen leren over de Sint.  Meerdere malen per dag tellen we op de kalender hoeveel nachten we nog moeten slapen voor de Sint op bezoek komt in onze school.
De juffen speelden ook al poppenkast voor de hele kleuterschool. De Zwarte Pieten hadden het boek van de Sint verloren gedaan. Gelukkig was er de spin Claudine, die mee hielp zoeken en het boek kon vinden.
We kregen ook bezoek van de papa van Jules (uit K4). Hij had een paard meegebracht en kon daar heel veel over vertellen. Onze kindjes mochten ook zelf vragen stellen en enkelen mochten ook eens op 'Balou' rijden. Nadien knutselden we in onze klas ook een paard in elkaar met een echt zadel. Dolle pret!
Nu moeten we allemaal nog één nachtje slapen tot de belangrijke dag 'het bezoek van de Sint en zijn Zwarte Pieten'.  We verwachten morgen, 30 november, al onze kindjes om 8u25 op school met een fluo-hesje aan.  Zo kunnen we op een veilige manier de Heilige man opwachten aan het kanaal. Spannend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten