vrijdag 8 maart 2019

Tuuuu-taaaaa-tuuuuu-taaaaa!!!

Hopelijk heeft iedereen genoten van de vakantie.  Voor de vakantie hebben we veel plezier gehad met het thema 'Carnaval'.  We tekenden clowns en feesthoeden tijdens de 'krullenbolactiviteit', onze groentjes toverden zelf confetti door op bolletjesplastiek te schilderen, onze blauwtjes maakten een moeilijke oefening met schaduwfiguren, we dansten en zongen, juf Christel, juf Lieve en juf Annemie speelden toneel voor de hele kleuterschool....en als afsluiting op vrijdag stapten we allemaal, knap verkleed, in de carnavalstoet!
Maandag starten we met een nieuw thema. We krijgen in de loop van de volgende weken een brandweerwagen, ziekenwagen en politiewagen op bezoek. We gaan ook werken aan een vaderdagkadootje. Maar dat moet nog even een verrassing blijven!😉

Nog een prettig weekend en tot maandag iedereen!

Brief:

Beste ouders,
De volgende twee weken werken we met de hele kleuterschool rond het zelfde thema: ‘Brandweer, politie en ziekenwagen’.
Onze kindjes die thuis rond dit thema materiaal hebben (speelgoed, boeken, verkleedkleren,…) mogen dit tijdens deze weken zeker mee naar onze klas brengen. (zetten jullie overal de naam van jullie kleuter op aub?)
Voor een knutselwerkje mag iedereen een grote plastic petfles meebrengen. (het formaat van anderhalve liter is okéàzie voorbeeld) Graag ten laatste tegen woensdag 13 maart.
Wie meerdere flessen heeft, mag ze ook meebrengen. Zo kunnen we elkaar helpen. Het is zeker niet nodig om hiervoor speciaal naar de winkel te gaan!Geen opmerkingen:

Een reactie posten